Khan Kris Timi (Хан Крис Тими )

Име: Хан Крис Тими

  • Собственик: Семейство Атанасови
  • Рожденна Дата: 02/12/2020
  • Родители Джуджана и Фердинанд

Хан Крис Тими

Khan Kris Timi

Отглеждаме кученца и правим хората щастливи!
We breed puppies to make people happy!
¡Criamos cachorros para hacer a la gente feliz!
Ние в MeriPom сме специалисти в отглеждането на Померани. Развъдникът ни има повече от 1000 квадратни метра, където нашите Померани се радват на цялото това пространство. Имаме повече от 15 години опит в развъждането на тази порода.
При нас ще намерите великолепен екип от професионалисти, които поддържат индивидуално внимание и голяма грижа по всяко време. Всички наши кученца са обслужвани постоянно от нашият личен ветеринар. В перфектно здравословно състояние със всички необходими документи и ваксини за възрастта си.
Всички наши Померани имат великолепна генетика. В гаранцията ви обещаваме 12 месеца от датата на раждане в случай,че бъде открит някакъв вид вродена аномалия.
За храна на нашите кучета се доверяваме на професионална висококачествена гранула.
Минимумът, който се предоставя кученце на новото си семейство, е на 3 месеца. Носят съответните си ваксини и обезпаразитяване в допълнение към здравната карта, европейски паспорт, чип и родословие. Всичките ни кучета имат чест санитарен контрол. Затова толкова много хора ни се доверяват, предвид добрата ни работа и професионализъм, за да придобият своя елегантен домашен любимец.
Разполагаме с всички необходими сертификати и разрешителни за извършване на нашата дейност. Нашето име на развъдник е регистрирано към IKU/БОКС №106
Минималната възраст за доставка на кученцата, както вече беше споменато по-горе, е на 3 месеца. Възможна доставка в страната срешу 50ст. на километър.
При положение ,че новите собственици нямат физическа възможност да вземат бебето след 3та ваксина, ние от MeriPom предлагаме грижи за съответното бебе срещу скромните 6лв. на ден.
За повече информация относно нашите кученца може да се свържете с нас.
Отглеждаме кученца и правим хората щастливи!
We breed puppies to make people happy!
¡Criamos cachorros para hacer a la gente feliz!